Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Obat kewan

https://www.tianhuapharma.com/upload/product/1595382671444886.jpg
Wêdakakêna larut Doxycycline Hyclate

Wêdakakêna larut Doxycycline Hyclate


Keterangan10%
packing100g / tas   
Periode Kesahihan2 taun
delivery WektuIng dina 15
Mode pambayaranNegotiable


INQUIRE
Instruction

【Jeneng obat dokter hewan】  

  Jeneng umum: bubuk larut Doxycycline hidroklorida   

  Jeneng Inggris: Powder larut Doxycycline Hyclate  

  Pinyin Tionghoa: Yansuan Duoxihuansu Kerongxingfen 

Ingredients Bahan utama】 Doxycycline hidroklorida. 

【Properti】 Produk iki bubuk werni kuning utawa kuning sing cahya. 

【Fungsi】 Iki digunakake kanggo ngobati colibacillosis, salmonellosis, pasteurellosis lan penyakit pernapasan
  disebabake mycoplasma disebabake bakteri Gram-positif lan negatif ing babi lan pitik. 

【Panggunaan lan Dosis】 Diitung minangka doxycycline. Ngombe campuran: saben banyu 1L, 25-50mg kanggo babi lan 300mg kanggo pitik. 
  Gunakake 3 nganti 5 dina.  

【Ati-ati】 Aja njupuk sekaligus kanthi feed kanthi isi kalsium sing luwih dhuwur.  

Period Periode mundur】 28 dina. Dilarang nalika nyelehake pitik. 

【Panyimpenan】 shading, ditutup, lan disimpen ing panggonan sing garing

PANALITEN