Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Premix>Anticoccidiosis

https://www.tianhuapharma.com/upload/product/1648801622905944.png
Nicarbazine Premix

Nicarbazine Premix


Keterangan8% / 25%
MOQ1T
packing25kg / tas
delivery WektuIng dina 30
WernaKuning pucet utawa rada coklat
Kemampuan sumber100T / sasi


INQUIRE
Instruction

【Nama obat Veteriner】 Jeneng umum: Nicarbazine premix

【Bahan utama】Nicarbazine

【Spesifikasi】 25% Nicarbazine premix

【Penampilan】 bubuk kuning.

【Tindakan farmakologi】 Nicarbaizne minangka obat anticoccidial spektrum sing amba, nyegah coccidiosis sing disebabake dening pitung utama.
galur Eimeria coccidium kayata E.tenella, E.necareix, E.maxima, E.acervulina ing broiler.
generasi schizont kapindho lan puncak tumindak ing dina kaping papat siklus urip Eimeria. Iki digunakake kanggo nyegah coccidiosis saka
broiler lan kalkun.

【Indikasi】 Digunakake kanggo coccidiosis pitik.

【Panganggone lan Dosis】 Campur 500g produk iki ing 1000kg pakan pitik.

【Pancegahan】 Aja digunakake ing mangsa suhu dhuwur.

Aja menehi pakan kanggo pitik lan pitik ternak.

【Masa mundur】 4 dina sadurunge mateni

【Panyimpenan】Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik.



PANALITEN