сите категории

Производи

Дома>Производи>API>API за човечка употреба

Сериски број име на продукт КАС Бр. Испрати пребарување
THHA01 Бетанехол хлорид CAS бр .: -590 63 6-
THHA02 Алмитрин бисмезилат CAS бр .: -29608 49 9-
THHA03 Уротропин CAS бр .: -100 97 0-
THHA04 Хлорзоксазон CAS бр .: -95 25 0-
THHA05 Пробенецид CAS бр .: -57 66 9-
THHA06 Тиопронин CAS бр .: -1953 02 2-
THHA07 Сребрен сулфадиазин CAS бр .: -22199 08 2-
THHA08 Цинк сулфадијазин CAS бр .: -66219 86 1-