сите категории

Производи

Дома>Производи>Премикс

Сериски број име на продукт спецификација Испрати пребарување
THPX01 Никарбазин Премикс спецификација: 25%
THPX02 Премикс на киноцетон спецификација: 5% 25% 50%
THPX03 Тилмикозин Премикс спецификација: 20%
THPX04 Циромазин Премикс спецификација: 1%