Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Drogë për kafshët

https://www.tianhuapharma.com/upload/product/1595382764911288.jpg
Pluhur Florfenicol

Pluhur Florfenicol


Specifikim 20%
Paketim 100g / qese   
Periudhe e vlefshme 2 vjet
Koha e dorëzimit Brenda ditëve 15
Mënyra e pagesës për negociatë


pyes
udhëzim

  Barna me recetë veterinare 

【Emri i ilaçit veterinar】 

  Emri i zakonshëm: Pluhur Florfenicol                         

  Emri anglisht: Florfenicol Powder             

  Pinyin kinez: Fubennikao Fen 

Ingredients Përbërësit kryesorë】 Florfenicol 

【Karakteristikat】 Ky produkt është pluhur i bardhë ose pothuajse i bardhë. 

【Funksioni antibi Antibiotikë me alkool amido. Përdoret për sëmundjet bakteriale të shkaktuara nga Pasteurella dhe Escherichia coli.

【Përdorimi dhe dozimi】 Bazuar në këtë produkt. Administrimi oral: 0.1 ~ 0.15g për 1 kg peshë trupore për derrat dhe pulat. 
  Përdoreni atë dy herë në ditë për 3 deri në 5 ditë. Peshk 50 ~ 75mg. Një herë në ditë për 3-5 ditë. 

【Masat paraprake】 (1) Të ndaluara gjatë periudhës së shtrimit. 
                               (2) Kafshët me funksion imunitar të dëmtuar rëndë gjatë periudhës së vaksinimit janë të ndaluara. 
                               (3) Kafshët me insuficiencë renale duhet të zvogëlojnë dozën ose të zgjasin intervalin ndërmjet tyre
                               administratat.        

Period Periudha e tërheqjes】 20 ditë për derrin, 5 ditë për pulën; 375 ditë shkallë për peshqit. 

【Magazinimi ight hermetik, ruhet në një vend të thatë. 

HETIM