Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Drogë për kafshët

https://www.tianhuapharma.com/upload/product/1595383102281466.jpg
Pluhur i tretshëm i natriumit Sulfamonomethoxine

Pluhur i tretshëm i natriumit Sulfamonomethoxine


Specifikim30%
Paketim100g / qese   
Periudhe e vlefshme2 vjet
Koha e dorëzimitBrenda ditëve 15
Mënyra e pagesëspër negociatë


pyes
udhëzim

  Pluhur i tretshëm i natriumit Sulfamonomethoxine                       

【Emri i ilaçit veterinar】 

  Generic name: Sulfamonomethoxine Sodium Soluble Powder 

  English name: Sulfamonomethoxine Sodium Soluble Powder 

  Chinese Pinyin: Huang'an Jianjiayangmidingna Kerongxingfen 

Ingredients Përbërësit kryesorë】 Sulfamonometoksinë natriumi

【Properties】This product is white powder. 

【Funksioni】 Sulfa ilaçe antibakteriale. Përdoret për të trajtuar infeksionet e pulës të shkaktuara nga bakteret e ndjeshme, siç janë ato të frymëmarrjes 
  and digestive tract infections, chicken coccidiosis, and chicken leucocytosis. 

【Usage and Dosage】Based on this product. Mixed drinking: 0.42~0.83g chicken per 1L of water. Use for 3 to 5 days. 

【Masat paraprake】 (1) Të ndaluara gjatë periudhës së shtrimit. 

                               (2) Continuous medication should not exceed one week. 

【Withdrawal period】28 days for chicken . 

【Package】100g/bag×100bags/carton 

【Magazinimi ding hijezimi, hermetik dhe ruajtja në një vend të freskët dhe të thatë.

HETIM