sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Premix>antibiotik

Serial No. Ngaran Produk spésifikasi Kirimkeun Panalungtikan
THPX03 Premix Tilmicosin spésifikasi: 20%
THPX04 Premix Cyromazine spésifikasi: 1%